Taxi nodig bel : 0346 741 550

Taxi Scheendijk Schiphol

Taxi Scheendijk Schiphol nodig? Easytogotaxi is gespecialiseerd in personenvervoer van en naar Schiphol Airport. Een Taxi Scheendijk Schiphol kunt u bij ons heel gemakkelijk online of telefonisch reserveren. In een van onze luxe taxi’s bent u verzekert van een zeer comfortabel en betaalbaar taxirit. Onze chauffeurs zijn zee ervaren en weten precies wat u als klant van ons verwacht. We zijn stipt op tijd en uiteraard helpen wij u ook met uw bagage. U kunt in al onze taxi’s pinnen of met de creditcard betalen. Zakelijke klanten kunnen ook op rekening rijden. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in een van onze taxi’s.

Taxi Scheendijk Schiphol vaste prijs

SEDAN
taxi scheendijk schiphol

4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

Ritprijs €64,50

STATIONWAGEN
taxi scheendijk schiphol

4 passagiers | 4 grote + 4 kleine koffers

Ritprijs €69,50

MINIBUS
taxi scheendijk schiphol

8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

Ritprijs €84,50

Vaste prijzen zijn incl 9% btw en uitsluitend geldig van A naar B. Extra ophaal of uitstap adressen zijn mogelijk tegen betaling. Voor directe bestellingen wordt soms een toeslag gerekend, hoogte hiervan is afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment.

Taxi Scheendijk (Breukelen)

Schiphol Taxi Maarssen is een handelsnaam van EasytogoTaxi. Met ruim 10 jaar ervaring in personenvervoer van en naar alle luchthaven in Nederland of nog verder kunnen wij u verzekeren van uiterst voordelig en betrouwbaar taxi service. Wij streven ernaar u telkens weer een prettige reis aan te bieden in een van onze luxe wagens.

Bij EasytogoTaxi kunt u zorgeloos en heel gemakkelijk online een taxi bestellen. Handig als u vooraf een taxi wilt reserveren of een bevestiging wenst te ontvangen. Wilt u toch liever telefonisch bestellen of heeft u een vraag of opmerking bel gerust met onze taxi centrale Tel: 0346 741 550