Taxi nodig bel : 0346 741 550

Taxi Maarsseveen Schiphol

Taxi Maarsseveen Schiphol nodig? Easytogotaxi is gespecialiseerd in personenvervoer van en naar Schiphol Airport. Een Taxi Maarssenveen Schiphol kunt u bij ons heel gemakkelijk online of telefonisch reserveren. In een van onze luxe taxi’s bent u verzekert van een zeer comfortabel en betaalbaar taxirit. Onze chauffeurs zijn zee ervaren en weten precies wat u als klant van ons verwacht. We zijn stipt op tijd en uiteraard helpen wij u ook met uw bagage. U kunt in al onze taxi’s pinnen of met de creditcard betalen. Zakelijke klanten kunnen ook op rekening rijden. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in een van onze taxi’s.

Vaste Prijzen Taxi Maarsseveen Schiphol

SEDAN
taxi maarsseveen schiphol

4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

Ritprijs €64,50

STATIONWAGEN
taxi maarssenveen schiphol

4 passagiers | 4 grote + 4 kleine koffers

Ritprijs €69,50

MINIBUS
taxi maarsseveen schiphol

8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

Ritprijs €84,50

Taxi Maarsseveen

Schiphol Taxi Maarssen is een handelsnaam van EasytogoTaxi. Met ruim 10 jaar ervaring in personenvervoer van en naar alle luchthaven in Nederland of nog verder kunnen wij u verzekeren van uiterst voordelig en betrouwbaar taxi service. Wij streven ernaar u telkens weer een prettige reis aan te bieden in een van onze luxe wagens.

Bij EasytogoTaxi kunt u zorgeloos en heel gemakkelijk online een taxi bestellen. Handig als u vooraf een taxi wilt reserveren of een bevestiging wenst te ontvangen. Wilt u toch liever telefonisch bestellen of heeft u een vraag of opmerking bel gerust met onze taxi centrale Tel: 0346 741 550